lördag 6 januari 2007

Jag startade min blogg men sen var jag visst inte så duktig på att skriva inlägg.... men det ska bli bättring på det. Kommentarerna ger ju en inspiration!!

Tidigare inlägg visar en bild på en "binge-bok", binge är en halländsk sticktradition och boken innehåller både historia om stickningen i halland och även en hel del stickbeskrivningar på vantar, mössor, tröjor och till och med kjolar och klänningar. Är född och uppvuxen i halland och därför är det extra kul med "binge-boken" men jag kan rekommendera den till alla andra också!

De ljusblåa-vita vantarna är klara (bild kommer förhoppningsvis imorrn) och som vanligt blir de inte identiska utan den ena är något bredare än den andra. Mycket frustrerande men förhoppningsvis blir det bättre nästa gång. Till slut måste man väl få in nån slags känsla i sin stickning så att hela sticket ser jämnt och bra ut?? Det är en arbetskamrat som ska få vantarna så därför hade man ju velat att de var perfekta, känns inte helt tillfredsställande att ge bort ett par vantar man inte är nöjd med.

Trevlig helg!!

Inga kommentarer: