onsdag 9 januari 2008

bebiskläder

Igårkväll åkte vi iväg och köpte bebiskläder på rea. Men det var inte det lättaste, vad ska man köpa? Hur mycket ska man köpa och vilken storlek? Vi kom i alla fall hem med några bodys från stl 50 upp till stl 62, några mjukisbyxor, två tröjor, två mössor och två par strumpor. Men vi borde nog köpa ytterkläder också. Det kan ju vara kallt att åka hem från bb i mars. Nån som kan ge nåt råd om vad man kan tänkas behöva?
Nu känns det som om "grammet" har vuxit sig riktigt stor, borde kanske kallas för "kilogrammet" nu! "Grammet" är vaken hela dagarna och på nätterna blir det kraftiga protester om jag lägger mig på sidan, då sparkas och kickas det för fullt inne i magen. Börjar faktiskt bli något trött på att bara ligga på rygg hela tiden. Men vad gör man inte för sin lill* skatt!

8 kommentarer:

Terése sa...

Åh, så söta kläder! :)
I mars kan bebisen nog behöva en overall tex i fleece och vantar, kan ju vara ganska så kallt i mars. En lite tjockare tröja eller kofta kan nog också vara bra. Pyjmas att sova i. Ja, det var vad jag kom på nu.

Marielle sa...

Just det, en pyjamas köpte vi faktiskt. Men vantar och overall låter ju som en bra idé. Det är nog bäst att åka till affärerna medan det fortfarande är rea!

Skuggan sa...

Det finns fleeceoveraller där man kan vika tyget över bebisens fötter och händer, då behövs inga extra tossor eller vantar som lätt åker av. Vantar är svårt att få på bebishänder:o)Polarn o Pyret säljer dessa overaller men den Elliot har haft kommer från Lindex, minst lika bra skulle jag tro...

Rebecka sa...

Hello! Va skoj med lite klädshopping. Om ni vill kan ni låna overall av oss. Vi har flera stycken. Maja hade overall på sig när vi åkte hem från bb o det var ju ändå i maj. Har många andra bebiskläder oxå så klart om ni vill ha. Minou har redan växt ifrån massor av kläder, huj vad tiden springer i väg. Kram från oss i Getinge!

Terése sa...

Kolla in Tradera, där finns hur mycket fina barnkläder som helst till en billig peng! Sen är det ju bara att sälja dem när bebisen växt ur dem. Tror att Skuggan håller med mig!

Marielle sa...

Vi var och hälsade på en bebis idag och han hade exakt en sådan där fleeceoverall där man viker tyget över händer och fötter och det såg ju riktigt smart ut.

Det vore ju jättesnällt att få låna en overall! Fast jag är inte helt 100 på att vi kommer åka neråt innan mars. Men jag hör av mig isåfall.

Marielle sa...

Bra tips med tradera. Vi är mest inne på blocket nu och letar efter en barnvagn men jag ska surfa mig ut på tradera och spana bebiskläder!

Skuggan sa...

Måste utfärda en varning...Tradera kan vara beroendeframkallande!! Jag har handlat massor med bebiskläder där vilket Terése sett en hel del bildbevis på:o)Man kan verkligen fynda och kläder i de minsta storlekarna är det sällan barnen hinner slita ut innan de blivit för små.