torsdag 11 december 2008

sytt och stickat

Jag har sytt en kortärmad blus åt Edith. En väldigt enkel modell som jag har kopierat från en blus som jag och min syster hade när vi var små. I ärmhålen har jag sytt fast vita kantband och vill man kan man även sy på en ficka på framstycket.
Jag har äntligen fått det blåa garnet så jag kan fortsätta på Edihts kofta. MEN tyvärr är det inte samma blåa nyans som det gamla! Jag funderar därför på att dra upp hela koftan och sticka den i det nya garnet. Eventuellt måste jag sticka en storlek större eftersom den som är på gång nu passar perfekt. Typiskt! Jag som bara har en liten bit på framstycket kvar! (Tittar ni noga så ser ni att det är två blåa nyanser. Suck!)
Igårkväll började det snöa och idag är här mycket snö. Så när Edith har vaknat och fått sin banan så ger vi oss ut och åker pulka!

3 kommentarer:

Terése sa...

Åh, vilken sött blus! Så mycket snö nu har fått, jag undrar hur Edith reagerar på att det är alldeles vitt ute!?

Marielle sa...

Hon var alldeles nollställd när vi var ute med pulkan. Jag fick nåt litet leende ibland annars så satt hon bara och stirrade! Hon fattade nog inte riktigt vad som hände :)

mtoto sa...

Vad fin blus! Skall hon ha den på nyår kanske?! Typiskt med koftan, hade det varit jag så hade jag börjat gråta... ;-)

Snöööö, det enda jag saknar med småland! Här är bara blåst och grått, fast just nu tittar solen fram. Hoppas vi får snö på julafton i skåne!

Skall bli så kul att ses på nyår, längtar efter Etith (och er)!