fredag 13 juni 2008

Heja Elfsborg

Så, nu är jag klar med Elfsborgströjan. Jag behövde inte dra upp och sticka om halskanten som jag trodde, den var inte speciellt svår att sticka. Jag tror att Edith gillar tröjan för hon stirrar väldigt mycket på den. Gult och svart är nog fina färger att titta på för en liten bebis.
Idag åker vi iväg till Halmstad. Jag och Edith stannar hela veckan medan H stannar över helgen och kommer ner igen till midsommar. Det ska bli jättekul att stanna så länge så man hinner träffa familj och kompisar riktigt mycket. På måndag ska jag iväg till tandläkaren. Fast jag inte har bott i Halmstad på 10 år (!) så har jag fortfarande kvar min tandläkare där. Nu när vi verkar bli bofasta här i Jönköping så kanske det är på tiden att jag byter till en tandläkare här.

I onsdags var vi på babymassage, bvc-besök och öppna förskolan. Däremellan hann jag med en mamma-lunch med två andra mammor från öppna förskolan. Vi lyckades klämma in oss på ett rätt så ödsligt kafé. Lite trist att jag missar nästa träff med öppna förskolan men det är ju kul att åka till Halmstad också :)

Ediths nya siffror är 58,2 cm lång och 5320 g tung. Vår lilla sparv börjar bli stor! Jag ska framkalla foton och sitter och tittar på de första fotona på henne och förundras över hur fort tiden går. Jag skulle vilja gå tillbaka i tiden och hålla i vår lilla nyfödda sparv!

4 kommentarer:

Annika sa...

Näää.. Marre... Det är MYCKET roligare med större barn. Bebisar är väl inget att ha... Hi hi.. ;-)

Tandläkare i Halmstad har jag också- Klas Östergren.. Eller vad är det nu han heter?

Japp, vi ses snart!

Kramis.

Terése sa...

Så fin tröjan blev! :)
Längtar efter Edith, ska bli roligt att se hur mycket hon växt sen sist.
Vi ses snart!

Marielle sa...

Jo, det blir ju säkert kul när hon växer och blir större och lär sig olika saker. Man ska inte blicka bakåt utan se framåt :) Tror att jag också hade Klas en gång i tiden, visst var det han med lite håriga armar?

Edith längtar efter sin moster också!

Annika sa...

Vi planerar att åka upp till Jönköping en liten sväng vecka 28. Är ni hemma då?